25210.48707

Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος

Laser Πλαστική Κόλπου

Μια λύση για την επαναφορά της σφριγηλότατης και της αυξημένης σεξουαλικής απόδοσης που ενδιαφέρει πολλές γυναίκες.


Πολύ παράγοντες είναι σημαντικοί για την σεξουαλική ικανοποίηση στη ζωή μιας γυναίκας. Ένας από τους σημαντικότερους είναι οι ανατομικές αλλοιώσεις στην περιοχή του κόλπου και του περινέου.


Οι αλλοιώσεις αυτές οφείλονται είτε σε τραυματισμό κατά την διάρκεια ενός τοκετού είτε μετά την απώλεια αρκετών κιλών σωματικού βάρους. Προκαλείτε απώλεια του μυϊκού τόνου και χαλάρωση του κόλπου και του περινέου. Επίσης μεγάλο ρόλο του φαινομένου αυτού έχουν οι παράγοντες της σωματικής κατασκευής της κάθε γυναίκας, η έλλειψη γυμναστικής, το κάπνισμα, η ορθοστασία, αλλά και η καθιστική ζωή.


Η έλλειψη αυτοπεποίθησης και οι ψυχολογικές και κοινωνικές συνέπειες καταδικάζουν μια γυναίκα να ζει με το πρόβλημα αυτό.


Σήμερα η πλαστική Laser ανάπλασης του κόλπου αποκαθιστά τους ιστούς του κολπικού καναλιού και του περινέου ενισχύοντας τους μυς της πυέλου και αυξάνοντας τους μυϊκούς τόνους.


Η επαναφορά του κόλπου στην προηγούμενη κατάσταση μέσω της μείωσης της διαμέτρου του κόλπου επιτυγχάνει την αύξηση της αίσθησης ευχαρίστησης κατά την σεξουαλική επαφή και την βελτίωση της συχνότητας και έντασης των οργασμών μια γυναίκας επαναφέροντας την αυτοπεποίθηση της μέσω της σεξουαλικής της απόδοσης.