25210.48707

Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος

Πλαστική Χειλέων Αιδοίου με Laser

Η Laser επέμβαση πλαστικής των μικρών και μεγάλων χειλέων του αιδοίου γίνεται συνήθως για να μειώσουμε το μέγεθος τους και να αποκαταστήσουμε την αισθητική και την λειτουργικότητα τους.


Το μεγάλο μέγεθος των χειλέων του αιδοίου συνήθως οφείλεται σε κάποιο γενετικό πρόβλημα η σε μεγάλη απώλεια βάρους.
Η συγκεκριμένη ανατομία τους δημιουργεί αισθητικό, ψυχολογικό, και λειτουργικό πρόβλημα στην γυναίκα όπως ο πόνος κατά την διάρκεια της ερωτικής της επαφής.


Η μείωση των μικρών και μεγάλων χειλέων του αιδοίου είναι μια συνηθισμένη επέμβαση αισθητικής πλαστικής με Laser που αποκαθιστά την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία στην καθημερινότητα και την ερωτική ζωή της γυναίκας.


Μείωση εσωτερικών μικρών χειλιών αιδοίου


Η ανάπλαση μικρών χειλιών αιδοίου με Laser αποκαθιστά τη δυσμορφία των εσωτερικών χειλιών διορθώνοντας το σχήμα το μέγεθος και την εμφάνιση τους. Οι σημαντικότεροι λόγοι για την επέμβαση αυτή είναι αφ ενός λειτουργικοί (πόνος κατά την διάρκεια σεξουαλικής επαφής ) και αφ εταίρου αισθητικοί (δεν μπορούν να φορεθούν στενά ρούχα και μαγιό).


Αύξηση και lifing εξωτερικών μεγάλων χειλιών αιδοίου.


Η αύξηση εξωτερικών μεγάλων χειλιών αιδοίου αποκαθιστά το μικρό τους μέγεθος με στόχο την θελκτική του εμφάνιση.
Το lifing εξωτερικών μεγάλων χειλιών αιδοίου αναπλάθει μειώνοντας τον όγκο τους αφαιρώντας το περιττό λίπος και αποκαθιστά το χαλαρό δέρμα.


Η επέμβαση πλαστικής των μικρών και μεγάλων χειλέων του αιδοίου έχει σύντομη χρονική διάρκεια και το άτομο επιστρέφει άμεσα στις καθημερινές δραστηριότητες του.